Προφίλ

Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Γιαννικόπουλο Γιώργο το 1989. Πρωτοπόρος στο είδος του, συστέγασε δύο επαγγέλματα σε ένα, δηλαδή: ΠΛΑΚΑΚΙΑ και ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΥΖΙΝΕΣ και ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ.

Εμπορευόταν τα είδη αυτά από την Ελληνική, Ιταλική και Ισπανική αγορά έως το 1996.

Δημιουργικός όπως είναι, αλλάζει την μορφή της εταιρίας σε πα- ραγωγική μονάδα και αρχίζει τις δημιουργίες αποκλειστικά στο χώρο των επίπλων κουζίνας και ντουλαπών υπνοδωματίων, στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων και τον χώρο των μπάνιων. Καταξιώνεται στο χώρο και από το 1999 σχεδιάζει και δημιουργεί επώνυμα πλέον προϊόντα με υπογραφή .

Ένα χρόνο αργότερα, ασχολείται επαγγελματικά πια, η κόρη του Μαρί, νέο αίμα με νέες ιδέες στην διακόσμηση.

Η εταιρία έχει εξασφαλίσει υψηλά standards για τα προϊόντα της, έχοντας συνεργάτες τα καλύτερα εργοστάσια παραγωγής των υλι- κών που χρησιμοποιεί.

Η εταιρία έχει εδραιωθεί στον χώρο των κατασκευαστών οικοδομι- κών επιχειρήσεων και προπάντων στις ιδιωτικές κατασκευές ανα- λαμβάνοντας τον σχεδιασμό, την διακόσμηση, την κατασκευή και την τοποθέτηση των προϊόντων της με εξειδικευμένο προσωπικό και την υπογραφή του ιδιοκτήτη.

Το 2001 αρχίζει την συνεργασία της με την DUPONT® και ξεκινάει την επεξεργασία του υλικού CORIAN®, όσον αφορά πάγκους κου- ζίνας, μπάνιου και γενικότερες ειδικές κατασκευές.

Ύστερα από σκληρή δουλειά και εξετάσεις, κερδίζει τον τίτλο του ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ CORIAN® (QUALITY NETWORK).

Από τον Ιούλιο του 2004,αξιοποιώντας τις ιδέες της πάνω στην δια- κόσμηση αποφασίζει πλέον η Μαρί να ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με την διαμόρφωση, επεξεργασία και τοποθέτηση των επιφανειών CORIAN® .Ανοίγοντας δική της επιχείρηση, όπου ασχολείται αποκλειστικά με το συγκεκριμένο υλικό για πάγκους κουζίνας, έπιπλα μπάνιου και οποιαδήποτε άλλη «πρόκληση» εγκατάστασης CORIAN ® όπως φαρμακεία, κομμωτήρια, καταστήματα, γραφεία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους…